Agricultura cu AgriGuide

Înțelegem provocările cu care se confruntă zilnic fermierii. Având în vedere reglementările din ce în ce mai complexe și mai schimbătoare, obținerea de informații exacte și fiabile este esențială pentru ca fermierii să respecte toate cerințele de siguranță și de protecție a mediului. Aici intervine AgriGuide - o platformă digitală inovatoare care deblochează puterea agriculturii digitale.

AgriGuide - un GPS pentru agricultură

Digitalizarea etichetelor a devenit o necesitate pentru a permite accesul imediat la recomandările aprobate și la informațiile de siguranță, precum și pentru a reduce deșeurile și costurile de mediu legate de reetichetare. Precum un GPS care avertizează șoferii atunci când depășesc limitele de viteză, AgriGuide va servi drept navigator digital pentru fermieri, generând îndrumări pentru aplicarea pesticidelor și biopesticidelor în conformitate cu eticheta digitală, ținând cont în același timp de geolocalizarea și condițiile de pe terenul fermierului.

Modul de funcționare este simplu: un fermier va scana eticheta produsului și va fi informat cu privire la protocolul referitor la Managementul Integrat al Dăunătorilor, după care înregistrează și înregistrează protocolul de aplicare pe baza datelor specifice câmpului. În acest fel, operațiunile de pe câmp sunt ușor de documentat, iar fermierii pot ține evidența acțiunilor lor.

Program pilot în trei țări din U.E

AgriGuide începe călătoria cu o fază de testare în trei țări - Germania, Italia și România. În următorii ani, obiectivul este acela de a implementa cu succes AgriGuide în toate cele 27 de țări ale U.E.

Mai multe informații aici: agriguide.eu/ro/

Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă aproximativ 80% din piața de produse de protecția plantelor din România.

Mai multe detalii
Contact