Proiectele AIPROM pentru o agricultura sustenabila

SCAPA

Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM este un mecanism de colectare, transport şi valorificare a deşeurilor de ambalaje din plastic, metal şi hârtie provenite de la produsele de protecţia plantelor (PPP) importate sau produse în România de către companiile care susţin sistemul.

Afla mai multe

SCUT

Proiectul se adreseaza distribuitorilor şi utilizatorilor de produse de protecţia plantelor în special, dar şi autoritaţilor şi publicului larg.

Afla mai multe

SUI

Scopul proiectului este protejarea sănătăţii producătorilor agricoli şi a mediului înconjurător prin îmbunătăţirea cunoaşterii principiilor corecte de folosire a produselor de protecţie a plantelor, a utilizării echipamentelor de protecţie certificate, a respectării regulilor de transport, depozitare şi aplicare.

Afla mai multe

Despre AIPROM


Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania, AIPROM, a fost infiintata in 2002 si reprezinta companiile care dezvolta, formuleaza si reambaleaza produse pentru protectia plantelor. AIPROM reprezinta aproximativ 80% din piata de produse de protectia plantelor din Romania.

Totodata, AIPROM este membra a Asociatiei Europene de Protectia Culturilor - ECPA. Initiativa "Time to change - Este timpul schimbarii!" reflectă ambiția industriei de a oferi soluții durabile la provocările agricole contemporane.

Mai multe detalii