AIPROM a lansat Ghidul de bune practici pentru fermieri și apicultori

Împreună cu Asociația Producătorilor de Porumb din România și Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Apicultură, AIPROM a lansat „Ghidul de bune practici pentru fermieri și apicultori” cu scopul de a susține buna colaborare în obținerea de recolte bogate de către ambele părți.


Pentru a realiza o colaborare sustenabilă, de multe ori este de ajutor ca reperele colaborării să fie  propuse printr-un  ghid orientativ a cărui aplicare să sustină obținerea de recolte bogate de către ambele părți.

Ne dorim ca acest Ghid 2018 să fie reeditat în fiecare an, ocazie cu care să fie completat și îmbunătățit de toți cei interesați.

Câteva dintre subiectele importante abordate în ghid sunt:


Bune practici pentru fermieri, astfel încât să asigure atât protecția eficientă a plantelor, cât și a albinelor

Bune practice pentru apicultori

Soluții practice din partea industriei de protecție a plantelor pentru fermieri și apicultori

Ghidul poate fi descărcat de aici.


 
Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania, AIPROM, a fost infiintata in 2002 si reprezinta companiile care dezvolta, formuleaza si reambaleaza produse pentru protectia plantelor. AIPROM reprezinta aproximativ 80% din piata de produse de protectia plantelor din Romania.

Totodata, AIPROM este membra a Asociatiei Europene de Protectia Culturilor - ECPA. Initiativa "Time to change - Este timpul schimbarii!" reflectă ambiția industriei de a oferi soluții durabile la provocările agricole contemporane.

Mai multe detalii

© 2018 AIPROM - Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania - 
Un proiect diARK & WebManage