COMANDA UN TRANSPORT SCAPA !

AIPROM iti poate colecta ambalajele PPP direct din locatie. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti conditiile de colectare, completezi formularul de comanda, iar noi te vom contacta pentru a stabili o vizita.

CONDITII DE COLECTARE

SCAPA asigura preluarea direct de la ferme a cantitatilor de ambalaje mai mari de 30 m3, cu respectarea conditiilor descrise.

Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide al AIPROM preia numai deseurile de ambalaje din plastic, metal si hartie provenite de la produsele de protectia plantelor (PPP) ale companiilor care organizeaza si sustin derularea sistemului.

Ambalajele din plastic si metal vor trebui decontaminate, golite de continut, uscate, separate de capace, iar ambalajele de hartie, saci sau cutii, trebuie sa fie curatate si compactate.

Pentru toate ambalajele preluate, responsabilii SCAPA vor emite documente justificative de preluare a deseurilor nepericuloase, acestea trebuind sa fie clasificate de catre generatori cu codurile 15.01.01 pentru hartie si carton, 15.01.02 pentru plastic si 15.01.04 pentru metal, conform HG 856/2002.

SCAPA LOGIN

 

Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă aproximativ 80% din piața de produse de protecția plantelor din România.

Mai multe detalii
Contact