Decontaminați ambalajele produselor de protecție a plantelor după utilizare!

Decontaminarea corectă a ambalajelor produselor de protecție a plantelor face parte din ghidul de bune practici de utilizare în siguranţă a pesticidelor.

Decontaminarea ambalajelor produselor de protecție a plantelor se face prin tripla clătire sau prin clătire sub presiune. Soluția rezultată după decontaminare se adaugă în rezervorul echipamentului de stropit. Ambalajele pot fi colectate, în mod gratuit, în cadrul sistemul de colectare SCAPA al AIPROM.

Acest sfat este susținut de Inițiativa de Utilizare în Siguranță a Produselor  de Utilizare în Siguranță și face parte din campania de informare publică, organizată de AIPROM cu susținerea ECPA: #CuSauFără #pesticide #WithOrWithout.

Mai multe informații despre rubrica Sfatul AIPROM, aici.
Mai multe info despre campania #CuSauFara, aici.Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania, AIPROM, a fost infiintata in 2002 si reprezinta companiile care dezvolta, formuleaza si reambaleaza produse pentru protectia plantelor. AIPROM reprezinta aproximativ 80% din piata de produse de protectia plantelor din Romania.

Totodata, AIPROM este membra a Asociatiei Europene de Protectia Culturilor - ECPA. Initiativa "Time to change - Este timpul schimbarii!" reflectă ambiția industriei de a oferi soluții durabile la provocările agricole contemporane.

Mai multe detalii