#Fermieriinuseopresc și nu ne oprim nici noi

Pandemia de Covid-19 este fără precedent și ne afectează în mod dramatic pe fiecare dintre noi. Toți suferim consecințele atât din punct de vedere personal, cât și profesional. Acesta este momentul în care trebuie să oferim tot ce este mai bun din noi și să demonstrăm că suntem solidari în toate manierele posibile.

La ECPA, suntem extrem de recunoscători pentru eforturile celor care lucrează neobosit în sectorul asistenței medicale pentru protejarea populației globale, iar comunitatea noastră dorește să contribuie la toate aceste eforturi. Membrii noștri au contribuit financiar, oferind donații către regiunile cele mai afectate din Europa, dar și către cei care asigură securitatea noastră alimentară.

Aplaudăm fermierii care se află în prima linie a acestei crize, cei care se străduiesc să producă și să distribuie hrană către populație. Sectorul nostru este activ în a furniza fermierilor soluții pentru protejarea culturilor lor, dar dorim, de asemenea, să oferim un ajutor semnificativ în depășirea crizei cu produsele noastre și expertiza de care dăm dovadă. Toți angajații noștri, indiferent că lucrează de acasă, din laboratoare specializate sau din fabrici, oferă fermierilor suportul de care au nevoie.

Suntem împreună!

Coronavirusul pune lumea în fața unor provocări majore.

Fermierii sunt în prima linie pentru a împiedica o criză de sănătate să se transforme într-o criză a foamei. Sectorul nostru lucrează din greu pentru a furniza fermierilor instrumentele esențiale pentru protejarea culturilor lor împotriva dăunătorilor și a bolilor, pentru a menține o aprovizionare alimentară stabilă și sigură. Aceasta nu este o provocare pe care cineva o va depăși singur, iar noi suntem pregătiți să cooperăm și să ajutăm în orice mod necesar. În situația actuală, fermierii nu își pot permite să lucreze de acasă. În întreaga lume, aceștia continuă să lucreze și să cultive pământul pentru a se asigura că aprovizionarea cu culturi sănătoase și prietenoase cu mediul rămâne puternică și fiabilă. De asemenea, ei sunt eroii noștri. Industria noastră este mândră să joace un rol esențial în sprijinirea acestora.

Articol preluat și tradus de pe ecpa.eu. Autor: Géraldine Kutas – director general al Asociației Europene de Protecția Culturilor – ECPA.

Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă aproximativ 80% din piața de produse de protecția plantelor din România.

Mai multe detalii
Contact