Membrii Asociației Industriei de Protecția Plantelor din România au ales Noul Consiliu Director

Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) are, începând din 19 ianuarie 2023, un nou Consiliu Director, ales de către Adunarea Generală a Membrilor. Domnul Boualem Saidi - Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova și Director General al Bayer România a fost ales în funcția de Președinte al asociației pentru un mandat de 2 ani.

“Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Sunt responsabilități de îndeplinit, obiective de atins și multe proiecte. Pentru mine această funcție este o responsabilitate, o onoare și o datorie. Mă angajez să dedic timp de calitate pentru asociație. Sunt convins că ceea ce facem la AIPROM este extrem de important nu doar pentru industrie, dar și pentru societate în general. O să gestionez cu multă responsabilitate prioritățile principale ale industriei noastre. La AIPROM este vorba de muncă în echipă și o să continuăm, pentru că doar împreună o să reușim. Păstrăm în minte principalele priorități pentru perioada următoare: sustenabilitatea și instrumentele digitale care ne ajută să luăm decizii mai bune”, a declarat dl. Boualem Saidi - Senior Bayer Representative (SBR) pentru Grupul de Țări România, Bulgaria și Republica Moldova și Director General al Bayer România.

Pentru funcțiile de Vicepreședinte 1 și Vicepreședinte 2 ai AIPROM au fost aleși: dl. Vasile Iosif, Director General FMC Agro Operațional România și dl. Jean Ionescu – Corteva Country Leader România. În cadrul aceleiași întruniri a fost ales și reprezentantul membrilor plini în Consiliul Director în persoana dnei. Gabriela Vila – Director General ADAMA Agricultural Solutions în România și Republica Moldova și membrul plin supleant – dl. Marijan Tomsic, Country Manager BASF România. Reprezentantul membrilor asociați în Consiliul Director este dna. Patricia Maria Ştirbu - Președinte Summit Agro România, iar membru asociat supleant este dl. Antonio Jose Teixeira de Sousa – Ascenza Country Manager pentru România, Bulgaria și Grecia.

„Continuăm să lucrăm împreună la îndeplinirea obiectivelor asociației. Sunt bucuros să mă regăsesc în componența noului Consiliul Director al AIPROM, unde o să continuăm munca împreună. Avem așteptări mari, dar și provocări pe măsură”a declarat dl. Vasile Iosif, Director General FMC Agro Operațional România.