Când v-ați gândit ultima dată la un aliment ca fiind limitat sau chiar inaccesibil?
Trăim timpuri în care rafturile pline ale piețelor și supermarketurilor nu ne fac să ne gândim sau să ne întrebăm dacă există hrană suficientă și sigură pentru toți cei 7,8 miliarde de locuitori ai planetei. Cu toate acestea, securitatea alimentară, un subiect intens dezbătut la nivel global, se confruntă cu un dezechilibru.
Viitorul agriculturii ne interesează pe toți, mai ales când lista de provocări pe care le întâmpină industria de protecția plantelor este într-o continuă ascensiune. Pe lângă schimbările climatice la care asistăm și care îngreunează munca în câmp și întregul proces agricol, bolile și dăunătorii care apar și reapar în cultură, precum și interzicerea acelor produse și substanțe active care ar veni în ajutorul fermierilor și le-ar facilita accesul către securitatea alimentară ne antrenează pe toți într-o călătorie menită să ne ajute să identificăm soluții viabile, care să păstreze un echilibru de la fermă și până în farfuriile noastre.
Miercuri, 11 noiembrie, începând cu ora 15:00 vă așteptăm online alături de noi în cadrul evenimentului „Protecția plantelor și securitatea alimentară”, unde vom contura împreună viitorul unei agriculturi durabile și vom dezbate soluții menite să vină în ajutorul fermierilor și să îi ajute să pună pe mesele oamenilor hrană sănătoasă, sigură și suficientă.
Ne puteți urmări și live, pe pagina de Facebook AIPROM.
Eveniment: https://fb.me/e/1Ez7j0r2e
Regăsiți mai jos agenda completă a evenimentului, precum și formularul de înscriere. Pentru orice alte informații, vă stăm la dispoziție.
CLICK AICI PENTRU A VĂ ÎNSCRIE LA EVENIMENT
Echipa AIPROM