CONCURS #SfatulAIPROM pentru fermieri și fitofarmaciști: Poartă echipament de protecție și câștigi de două ori!

Fermierul câștigător al concursului #Sfatul AIPROM


Îl felicităm pe domnul Chifan Raul Alexandru, fermier din Carani, Timiș pentru ca este fericitul câștigător al unui expresor, dar și pentru ca poartă echipament individual de protecție și că adoptă un comportament responsabil.Fitofarmacist câștigător al concursului #Sfatul AIPROM


O felicităm în egală măsură pe doamna Iacob Rodica, fitofarmacist din Tecuci și îi mulțumim pentru faptul că reprezintă zi de zi un exemplu pentru fermieri, nu doar pentru că înțelege importanța purtării echipamentului de protecție pentru aceștia, dar și deoarece o recomandă. Pentru o atitudine responsabilă!


Ii rugam pe câștigători să ne trimită un mesaj privat pe pagina de Facebook cu numărul de telefon mobil, pentru a putea fi contactați pentru înmânarea premiului.

CONCURS Sfatul AIPROM pentru fermieri 


Ești fermier și porți echipament individual de protecție atunci când realizezi acțiuni de protecția plantelor în ferma ta? Arată-ne nouă și celorlați fermieri că ai un comportament responsabil și câștigi de două ori:

1. Protecție pentru tine și familia ta

2. Un expresor de cafea prin tragere la sorți

CUM PARTICIPI ȘI CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Porți echipament de protecție

2. Îți faci un selfie îmbrăcat în echipamentul de protecție și postezi fotografia pe pagina noastră de Facebook. 

3. Perioadă desfășurare concurs: 10 august - 10 septembrie

4. Acordare premiu prin tragere la sorțiCONCURS AIPROM pentru fitofarmaciști

Ești fitofarmacist și te implici în informarea fermierilor privind avantajele purtării echipamentului individual de protecție - EIP, precum și despre riscurile la care se supun dacă nu îl folosesc? Arată-ne că ești un astfel de fitofarmacist și poți câștiga și tu de două ori la concursul nostru:

1. Încrederea și fidelitatea fermierilor 

2. Un expresor de cafea prin tragere la sorți

CUM PARTICIPI ȘI CE TREBUIE SĂ FACI?

1. Porți tricoul de super fitofarmacist pe care l-ai primit de la un reprezentat AIPROM. Dacă nu ai primit încă, scrie-ne la adresa comunicare@aiprom.ro și îți vom trimite gratuit tricoul și multe alte materiale utile pentru tine și fermieri - în măsura stocului disponibil.

2. Îți faci un selfie îmbrăcat în tricoul AIPROM și postezi fotografia pe pagina noastră de Facebook. 

3. Perioadă desfășurare concurs: 10 august - 10 septembrie

4. Acordare premiu prin tragere la sorți


REGULAMENT GENERAL CONCURS AICI.


Despre Sfatul AIPROM 

Sub umbrela proiectului Inițiativa de Utilizare în Siguranță a Produselor de Protecția Plantelor (SUI) și a campaniei de informare #CuSauFără #pesticide #WithOrWithout, AIPROM continuă în lunile august și septembrie campania de educare și informare SFATUL AIPROM.

Astfel, în următoarele două luni, vom derula o campanie de informare a fermierilor cu privire la utilizarea echipamentului de protecție. Unul dintre obiectivele campaniei este de a-i implica pe fitofarmaciști în informarea fermierilor despre avantajele purtării echipamentului individual de protecție - EIP, precum și despre riscurile la care se supun dacă nu îl folosesc.

Rubrica SFATUL AIPROM, lansată în februarie 2018, are scopul de a oferi fermierilor români exemple de bune practici în utilizarea produselor de protecție a plantelor.

Detalii suplimentare despre campanie aici și aici.Contact

Carmen Botez

Director Executiv

carmen.botez@aiprom.ro


+40 21 231 95 64

Ai putea fi interesat si de

Cu sau fara pesticide

Mai multe detalii

Proiectele noastre

Mai multe detalii

Despre AIPROM


Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România, AIPROM, a fost înființată în 2002 și reprezintă companiile care dezvoltă, formulează și reambalează produse pentru protecția plantelor. AIPROM reprezintă aproximativ 80% din piața de produse de protecția plantelor din România.

Mai multe detalii
Contact